پس از اطلاعرسانی به کاربران، تا زمان اتمام فرایند حذف (دیلیست)، فرصت دارند تا داراییهای خود را بفروشند یا در صورتی که شرایط برداشت را داشته باشند (دارایی بیشتر از حداقل مقدار برداشت باشد)، به کیف پول خود منتقل کنند.
در غیر این صورت، داراییها با قیمت لحظه حذف (دیلیست) شدن به تومان تبدیل میشوند.
این فرایند برای حفظ امنیت و شفافیت معاملات انجام میشود.