معاملات تعهدی و مارجین تریدینگ در صرافی ارز پلاس

در بازارهای صعودی و نزولی تا سه برابر سرمایه‌تان (ضریب ۳X) معامله کنید و سود ببرید!

۱. انتقال دارایی

۲. تعیین ضریب

۳. معامله

۴. تسویه

امکانات

چرا از معاملات تعهدی استفاده کنیم؟

برای کسب سود دوطرفه از بازار و گرفتن نتیجه حداکثری از تحلیل و استراتژی معاملاتی خود، می توانید از معاملات تعهدی استفاده کنید.

ضریب ۳ و کسب سود ۳ برابری

استفاده از ضریب ۳ و کسب سود ۳ برابری از خرید و فروش

ابزارهای معاملاتی پیشرفته

مدیریت موقعیت‌های خرید و فروش با استفاده از ابزارهای معاملاتی پیشرفته

تنوع بازارهای معاملاتی

معامله در بازارهای متنوع در ارزپلاس، با چشم‌انداز اضافه شدن بازارهای بیشتر

بازار دو طرفه

دریافت سود هم از بالا رفتن قیمت و هم از پایین امدن قیمت

بازارها

بازارهای موجود در معاملات تعهدی


معامله نمودار هفت روزه حجم معاملات روزانه تغییرات روزانه قیمت ارز
معامله
$ 69.54 B
0 %
1 $
59,439 تومان
USDT
Tether
معامله
$ 42.09 B
1.94 %
63,900 $
3,784,532,856 تومان
BTC
Bitcoin
معامله
$ 19.80 B
4.65 %
2,560 $
151,830,200 تومان
ETH
Ethereum
معامله
$ 3.30 B
8.96 %
151 $
8,974,093 تومان
SOL
Solana
معامله
$ 1.95 B
2.78 %
574 $
33,970,251 تومان
BNB
Bnb
معامله
$ 1.34 B
0.90 %
0.592800 $
35,050 تومان
XRP
Xrp
معامله
$ 949.99 M
6.04 %
0.000008 $
0 تومان
PEPE
Pepe
معامله
$ 780.84 M
13.67 %
2 $
90,690 تومان
SUI
SUI
معامله
$ 668.02 M
2.51 %
0.107400 $
6,345 تومان
DOGE
Dogecoin
معامله
$ 633.87 M
4.68 %
0.645700 $
38,417 تومان
UXLINK
Uxlink

راهنما

سوالات متداول معاملات تعهدی


در معاملات تعهدی می‌توانید با وثیقه قرار دادن دارایی خود، وکالت معامله ارزهای استخر مشارکت را تا چند برابر ارزش دارایی خود دریافت نموده و با آن معامله کنید. به این ترتیب سود معاملات شما نیز چند برابر خواهد شد. همچنین در این معاملات امکان سود در شرایطی که بازار نزولی است را نیز خواهید داشت.

تفاوت معامله تعهدی با معاملات عادی چیست؟

در معاملات عادی (معاملات حرفه‌ای) تنها با خرید ارز‌های دیجیتال و فروش آن‌ها در قیمت‌های بالاتر می‌توانید سود کنید. میزان سود معامله نیز تنها برابر میزان رشد قیمت ارز خریداری‌ شده است. اما در معاملات تعهدی می‌توانید با چند برابر دارایی خود معامله کرده و سود خود را چند برابر کنید. همچنین در این معاملات می‌توانید، در صورت پیش‌بینی درست، از کاهش قیمت ارز‌های دیجیتال نیز سود کنید.

ریسک­‌های معاملات تعهدی چیست؟

معاملات تعهدی می‌تواند سود شما را تا چند برابر افزایش ‌دهد، اما در صورت پیش‌بینی و تحلیل نادرست شما از بازار، ممکن است میزان ضرر معامله را نیز چند برابر کند. بنابراین توصیه‌ی ما این است که تنها با دانش کافی و پس از کسب مهارت لازم از این معاملات استفاده کنید.

آیا ممکن است در معامله تعهدی کل سرمایه‌ام از دست برود؟

 در معاملات تعهدی اگر پیش‌بینی شما از روند قیمت یک ارز دیجیتال، نادرست باشد، ریسک از دست رفتن کل سرمایه‌ وجود دارد. پیشنهاد می‌کنیم پیش از انجام این معاملات، چگونگی معامله‌ در حساب تعهدی را مطالعه کنید.

تفاوت کیف پول تعهدی با کیف پول نقدی چیست؟

معاملات تعهدی تنها با دارایی‌های موجود در کیف پول تعهدی و به میزانی که شما مشخص می‌کنید، انجام می‌شوند. در نتیجه کیف پول نقدی شما که برای سایر معاملات است، از ریسک‌های معاملات تعهدی در امان خواهد بود. در صرافی ارزپلاس این موضوع به کمک فرآیند لیکویید شدن انجام می‌شود. در نتیجه میزان ضرر شما در معاملات تعهدی، به دارایی کیف پول تعهدی و مقداری که برای آن موقعیت مشخص می‌کنید، محدود می‌شود.

آیا باید برای انجام معاملات تعهدی کارمزد پرداخت کنم؟

برای معاملات تعهدی ابتدا باید دارایی را به مقدار دلخواه از کیف پول نقدی به تعهدی منتقل کنید. کارمزد این انتقال صفر است. با این حال انجام معامله در حساب تعهدی، شامل پرداخت چند کارمزد در شروع، جریان و پایان معامله می‌شود. برای اطلاع دقیق از آن‌ها توصیه می‌کنیم بخش کارمزد‌ معاملات تعهدی را مطالعه کنید.

برای انجام معاملات تعهدی ابتدا لازم است که احراز هویت سطح دو را انجام دهید. سپس طبق مراحل زیر اقدام کنید.

۱- ابتدا به حساب کاربری خود وارد شوید.

۲- در حالت موبایلی از منو و در حالت دسکتاپ از نوار بالای صفحه بر روی دکمه معامله و سپس معامله تعهدی کلیک کنید.

چگونه در حساب تعهدی خود معامله کنم؟

۳- اگر حساب تعهدی‌تان را فعال نکرده باشید، ابتدا لازم است شرایط و قوانین استفاده از معاملات تعهدی را بپذیرید و پس از آن آزمون معاملات تعهدی را با موفقیت پشت سر بگذارید.

چگونه در حساب تعهدی خود معامله کنم؟

۴- پس از آن با زدن دکمه انتقال، میزان دارایی که می‌خواهید از کیف پول نقدی به کیف پول تعهدی بیاورید را انتخاب کنید. توجه کنید که تنها می‌توان دارایی‌هایی را که معاملات بر پایه‌ی آنها انجام می‌شوند به حساب تعهدی انتقال داد. مانند تومان و تتر.

چگونه در حساب تعهدی خود معامله کنم؟

۵- سپس ضریب مورد نظر خود را برای انجام معامله انتخاب کرده و مشخص کنید که با چند برابر دارایی خود می‌خواهید وارد معامله شوید. مثلا اگر میزان دارایی کیف پول تعهدی شما برابر با 10 میلیون تومان باشد، با انتخاب ضریب 3 می‌توانید حداکثر به مقدار 3 برابر دارایی خود، یعنی 30 میلیون تومان وارد معامله شوید.

چگونه در حساب تعهدی خود معامله کنم؟ چگونه در حساب تعهدی خود معامله کنم؟

۶- پس از انجام معامله در قسمت موقعیت‌های باز، می‌توانید پارامترهای موقعیت‌تان را مشاهده کنید.

چگونه در حساب تعهدی خود معامله کنم؟

7- اگر می‌خواهید موقعیت خود را ببندید، می‌توانید پس از وارد کردن قیمت و مقدار مورد نظر، همه یا بخشی از موقعیت خود را با کلیک روی گزینه بستن، ببندید. همچنین با کلیک روی گزینه بستن آنی کل موقعیت شما در قیمت فعلی بازار بسته می‌شود.

چگونه در حساب تعهدی خود معامله کنم؟

8- اگر قصد دارید حجم موقعیت خرید یا فروش خود را افزایش دهید، کافی است تا با وارد کردن قیمت و مقدار مورد نظر، مجددا گزینه خرید یا فروش را بزنید تا معامله جدید به موقعیت فعلی اضافه شود. برای درک بهتر این موضوع، چگونگی افزایش حجم موقعیت تعهدی را مطالعه کنید.

برای درک بهتر سود یا زیان معامله‌ی خود بهتر است با پارامترهای موجود در موقعیت‌های باز آشنا شوید. می‌توانید با کلیک روی علامت سوال کنار هر پارامتر، توضیحات هر یک از آن‌ها را ببینید.

بازار

این قسمت نشان‌دهنده‌ی جفت ارزی است که در آن معامله‌ی تعهدی انجام می‌دهید.

حجم

حجم یا اندازه موقعیت، مقدار ارز دیجیتال معامله شده در حین باز کردن موقعیت ضربدر قیمت فعلی بازار است. حجم موقعیت با آخرین قیمت بازار تغییر می‌کند.

میانگین قیمت ورود

نشان‌دهنده‌ی میانگین قیمت ورود به موقعیت خرید یا فروش تعهدی است.

برای مثال فرض کنید شما در قیمت 10 میلیون تومان و به مقدار 1 بیت‌کوین، با ضریب 1 وارد موقعیت فروش شده‌اید. حال قیمت تا 12 میلیون تومان بالا رفته و شما در این قیمت، با ضریب 1 ، مقدار 1 بیت‌کوین دیگر به موقعیت خود اضافه می‌کنید. چون این دو معامله هر دو مربوط به بیت‌کوین و هم جهت (فروش) هستند، در قالب یک موقعیت نمایش داده‌ می‌شوند. میانگین قیمت ورود برای این موقعیت به شکل زیر محاسبه می‌شود.

قیمت فعلی

قیمت آخرین معامله انجام شده در بازار را نشان می‌دهد.

قیمت لیکویید شدن

اگر در موقعیت خرید، قیمت بازار کاهش یافته و به این قیمت برسد یا در موقعیت فروش، قیمت بازار زیاد شده و به این قیمت برسد، موقعیت و دارایی شما لیکوئید خواهد شد. برای درک بهتر این پارامتر بهتر است با فرآیند لیکویید شدن آشنا شوید.

نسبت تعهد

برابر است با ارزش کل موقعیت تقسیم بر بدهی. می‌توانید با کلیک روی علامت ذره‌بین جزییات نسبت تعهد را مشاهده کنید. هر چه نسبت تعهد موقعیت بیشتر باشد، موقعیت شما سود بیشتری دارد و هرچه نسبت تعهد کمتر باشد، موقعیت ریسک بالاتری دارد. وقتی نسبت تعهد به 1.1 برسد موقعیت شما لیکوئید می‌شود. برای درک بهتر لازم است با مفهوم نسبت تعهد آشنا شوید.

دارایی درگیر موقعیت

این مقدار نشان‌دهنده‌ی مقدار دارایی است که از حساب تعهدی شما، در این موقعیت درگیر است. با کلیک روی علامت قلم می‌توانید دارایی درگیر در موقعیت را کم یا زیاد کنید. مثلا در وضعیت سود می‌توانید مقداری از دارایی را از موقعیت خارج کنید یا در هنگام ضرر با افزایش مقدار دارایی، ریسک لیکویید شدن موقعیت را کم کنید.

سود / زیان

این مقدار نشان‌دهنده‌ی سود یا زیان شما در معامله است که کارمزدهای معاملات تعهدی نیز در آن حساب شده‌است.

معاملات تعهدی به معامله‌گر امکان استفاده از سرمایه دیگران برای انجام معاملات را می‌دهد. با این روش سود معاملات می‌تواند چند برابر شود. در معاملات تعهدی امکان کسب سود در بازار نزولی نیز فراهم است.

کسب سود در بازار صعودی (خرید تعهدی)

اگر پیش‌بینی می‌کنید قیمت یک ارز دیجیتال صعودی است، می‌توانید با خرید تعهدی از رشد قیمت آن سود کنید. به این مثال توجه کنید. فرض کنید امروز قیمت بیت‌کوین 10 میلیون تومان است و پیش‌بینی می‌کنید قیمت آن به 11 میلیون تومان می‌رسد. می‌توانید با 10 میلیون تومان خود و با ضریب 3 بیت‌کوین بخرید. اگر پیش‌بینی شما درست باشد و قیمت آن به 11 میلیون تومان برسد، 3 میلیون تومان سود خواهید کرد.

کسب سود در بازار نزولی (فروش تعهدی)

با فروش تعهدی می‌توانید از کاهش قیمت ارزهای دیجیتال هم سود کنید. اما چگونه؟ مثال زیر را در نظر بگیرید. فرض کنید امروز قیمت بیت‌کوین 10 میلیون تومان است و طبق پیش‌بینی شما ممکن است به 9 میلیون تومان برسد. حال تصور کنید که می‌توانید 10 میلیون تومان از دارایی خود را به عنوان وثیقه نزد صرافی قرار داده و برابر ارزش آن، یک بیت‌کوین قرض بگیرید. سپس آن را در قیمت 10 میلیون تومان بفروشید و اگر پیش‌بینی شما درست بود، پس از کاهش قیمت، مجدد آن را در قیمت 9 میلیون تومان بخرید. در حالی یک میلیون تومان اضافه هنوز در اختیار شماست. اکنون کافی است که قرض خود را بازگردانده و دارایی خود را به همراه یک میلیون تومان اضافه دریافت کنید. برای انجام مراحل بالا تنها کافی است در قسمت فروش تعهدی، قیمت مورد نظر برای فروش و مقدار بیت‌کوینی که می‌خواهید قرض بگیرید را وارد کنید و روی گزینه‌ی فروش تعهدی کلیک نمایید. سپس زمانی که قیمت به 9 میلیون تومان رسید، می‌توانید با مدیریت سود و زیان معامله تعهدی، موقعیت را در قیمت موردنظر یعنی 9 میلیون تومان ببندید. اکنون شما بدون در نظر گرفتن کارمزد معاملات تعهدی یک میلیون تومان سود کرده‌اید.

چطور می‌توانیم سود معامله‌ی تعهدی را چند برابر کنیم؟

این قابلیت ویژه اکنون در صرافی ارزپلاس در اختیار شماست و می‌توانید تا چند برابر ارزش دارایی‌تان، ارز دیجیتال مورد نظر خود را قرض بگیرید و سود معامله با آن را چند برابر کنید. البته در صورت درست نبودن پیش‌بینی شما، ضررتان از معامله نیز چند برابر می‌شود. پس باید قبل از معامله، ضریب انجام معامله را با دقت تمام انتخاب کنید.

چطور می‌توانم معامله‌ی تعهدی خود را ببندم؟

در پایین صفحه در تب موقعیت‌های باز، می‌توانید جزییات معاملات تعهدی خود را مشاهده کنید. همچنین می‌توانید با وارد کردن قیمت مدنظر خود یا انتخاب گزینه قیمت بازار، همه یا بخشی از موقعیت تعهدی خود را ببندید.

چطور می‌توانم تاریخچه‌ی حساب تعهدی خود را ببینم؟

می‌توانید در قسمت کیف پول تعهدی با کلیک روی تاریخچه حساب تعهدی، تاریخچه تراکنش‌های خود را به همراه جزییات کارمزدهای آن‌ها مشاهده کنید.

چطور حجم موقعیت خرید یا فروش تعهدی خود را افزایش دهم؟

فرض کنید امروز قیمت بیت‌کوین 10 میلیون تومان است و شما پیش‌بینی می‌کنید روند قیمت آن نزولی است. دارایی کیف پول تعهدی شما 10 میلیون تومان است و می‌خواهید با نصف آن وارد یک موقعیت فروش شوید. ضریب را برابر 1 ، قیمت را برابر 10 میلیون تومان و مقدار را برابر 0.5 بیت‌کوین قرار داده و موقعیت فروش را باز می‌کنید.

فرض کنید بر خلاف پیش‌بینی شما قیمت بیت‌کوین کمی بالاتر می‌رود و به 12 میلیون تومان می‌رسد. حال می‌توانید مجدد در قسمت فروش تعهدی، در قیمت جدید نصف دیگر دارایی خود را نیز وارد موقعیت فروش کنید.

پس از انجام این کار حجم موقعیت فروش شما افزایش می‌یابد. میانگین قیمت ورود از 10 میلیون تومان بیشتر و ریسک لیکویید شدن موقعیت‌تان کمتر می‌شود. همچنین اگر قیمت بیت‌کوین به زیر میانگین قیمت ورود برسد، موقعیت شما سودآور خواهد شد.

فرض کنید در یک موقعیت تعهدی، پیش‌بینی شما از روند قیمت یک ارز دیجیتال درست نباشد، در این صورت اگر میزان ضرر به قدری زیاد شود که نسبت تعهد به عدد 1.1 برسد، دارایی درگیر در موقعیت از دست می‌رود. زیرا بدهی‌ شما با این دارایی پرداخت شده و موقعیت بسته می‌شود. در این حالت اصطلاحا موقعیت شما لیکویید شده است. این فرآیند باعث می‌شود سایر دارایی شما که در این موقعیت درگیر نیست، حفظ شده و ضرر تنها شامل دارایی درگیر در موقعیت شود.

موقعیت در چه قیمتی لیکویید می‌شود؟

می‌توانید در تب موقعیت‌های باز، قیمتی که موقعیت شما در آن لیکویید می‌شود را مشاهده کنید.

آیا کل دارایی با لیکویید شدن از بین می‌رود؟

هر زمان مقدار ضرر یک موقعیت با دارایی درگیر در آن موقعیت برابر شود، نسبت تعهد به عدد 1 می‌رسد. در این حالت بدهی شما با دارایی درگیر در موقعیت پرداخت می‌شود. اما در صرافی راستین، فرآیند لیکویید شدن کمی زودتر و با رسیدن نسبت تعهد به عدد 1.1 شروع می‌شود. این یعنی ممکن است با اتمام این فرآیند و در صورت عدم نوسانات شدید قیمتی، کل دارایی درگیر در موقعیت از دست نرود و مقداری از آن باقی بماند. این مقدار باقی‌ مانده، پس از کسر کارمزد بیمه سرمایه از آن،‌ به کیف پول تعهدی شما واریز می‌شود.

نسبت تعهد در یک موقعیت برابر است با ارزش کل دارایی تقسیم بر میزان بدهی‌. برای درک نسبت تعهد باید ابتدا بتوانیم ارزش کل دارایی و میزان بدهی را در موقعیت خرید یا فروش محاسبه کنیم.

نسبت تعهد در موقعیت فروش تعهدی

فرض کنید قیمت بیت‌کوین 10 میلیون تومان است. شما 10 میلیون تومان دارید و با ضریب 1 ، روی بیت‌کوین یک موقعیت فروش تعهدی باز می‌کنید. حال دارایی شما در این موقعیت، 10 میلیون تومان خودتان به علاوه یک بیت‌کوین است که آن را در شروع موقعیت به قیمت 10 میلیون تومان فروخته‌اید. پس ارزش کل دارایی شما در اینجا 20 میلیون تومان است که مقداری ثابت است.

اما بدهی شما برابر یک بیت‌کوین است که آن را قرض گرفته‌اید و باید در پایان موقعیت فروش آن را برگردانید. پس میزان بدهی در هر لحظه تغییر می‌کند و برابر قیمت بیت‌کوین در همان لحظه است. برای مثال نسبت تعهد در لحظه باز شدن موقعیت بالا، به شکل زیر محاسبه می‌شود:

حال اگر قیمت بیت‌کوین کاهش یابد و به 8 میلیون تومان برسد، بدهی شما نیز 8 میلیون تومان می‌شود. در این صورت نسبت تعهد برابر 20 تقسیم بر 8 یعنی 2.5 می‌شود.

نسبت تعهد در موقعیت خرید تعهدی

فرض کنید قیمت بیت‌کوین 10 میلیون تومان است و شما 10 میلیون تومان دارید. با انتخاب ضریب 3 ، به جای 10 میلیون تومان، با 30 میلیون تومان روی بیت‌کوین موقعیت خرید باز می‌کنید و 3 بیت‌کوین می‌خرید. در واقع شما برای خرید 3 بیت‌کوین، 20 میلیون تومان قرض گرفته‌اید. یعنی بدهی شما 20 میلیون تومان است. دارایی شما اکنون 3 بیت‌کوین است یعنی ارزش کل دارایی برابر قیمت بیت‌کوین ضربدر 3 است. در موقعیت خرید برخلاف موقعیت فروش، بدهی ثابت و ارزش کل دارایی متغیر است.

برای مثال نسبت تعهد در لحظه باز شدن موقعیت بالا به شکل زیر محاسبه می‌شود.

حال اگر قیمت بیت‌کوین افزایش یابد و به 12 میلیون تومان برسد، دارایی شما برابر 3 ضربدر 12، یعنی 36 میلیون تومان می‌شود. در این صورت نسبت تعهد برابر 36 تقسیم بر 20 یعنی 1.8 می‌شود.

وقتی موقعیت در سود است، نسبت تعهد چه تغییری می‌کند؟

در کل اگر نسبت تعهد از مقدارش در لحظه باز شدن موقعیت بیشتر شود، یعنی آن موقعیت در وضعیت سود‌ قرار دارد. شما می‌توانید نسبت تعهد موقعیت خود را در تب موقعیت‌های باز ببینید.

وقتی موقعیت در ضرر است، نسبت تعهد چه تغییری می‌کند؟

در کل اگر نسبت تعهد از مقدارش در لحظه باز شدن موقعیت کمتر شود، یعنی آن موقعیت در وضعیت ضرر قرار دارد. در وضعیت ضرر اگر نسبت تعهد به عدد 1 برسد، یعنی مقدار ضرر شما با ارزش دارایی اولیه‌تان (10 میلیون تومان در مثال‌های بالا) برابر شده است. در این صورت دارایی شما از دست می‌رود و موقعیت اصطلاحاً لیکویید می‌شود.

البته در صرافی ارزپلاس، فرآیند لیکووید شدن در نسبت تعهد 1.1 و قبل از دست رفتن کامل دارایی شروع می‌شود. برای اطلاع از جزییات بیش‌تر فرآیند لیکویید شدن را مطالعه کنید.

کارمزد انتقال

برای شروع معاملات تعهدی لازم است ابتدا مقدار اعتبار مورد نیازتان را از کیف پول نقدی به کیف پول تعهدی منتقل کنید. کارمزد این جابجایی صفر است.

کارمزد خرید و فروش ارز دیجیتال

از آن جایی که معاملات حرفه‌ای و معاملات تعهدی در بازار یکسانی اتفاق می‌افتند، کارمزد خرید و فروش در معاملات تعهدی مثل معاملات حرفه‌ای است. برای اطلاع دقیق‌تر می‌توانید کارمزدهای ارزپلاس را مشاهده کنید.

کارمزد بیمه سرمایه

در یک موقعیت تعهدی هر چه نسبت تعهد بیشتر شود، سود شما بیشتر می‌شود. اما با کم شدن نسبت تعهد، میزان ضرر و ریسک موقعیت زیاد می‌شود. با رسیدن نسبت تعهد به عدد 1، دارایی درگیر در موقعیت از دست می‌رود و موقعیت شما لیکویید می‌شود. در صرافی ارزپلاس فرآیند لیکویید شدن کمی زودتر و وقتی نسبت تعهد به عدد 1.1 برسد، اتفاق می‌افتد. در نتیجه اگر پس از اتمام لیکویید شدن، مقداری از دارایی درگیر در موقعیت باقی مانده‌ باشد، این مقدار باقی مانده پس از کسر 2 درصد از آن به کیف پول تعهدی برمی‌گردد. در واقع شما با پرداخت این کارمزد، دارایی‌های خارج از یک موقعیت را در برابر ضرر بیمه می‌کنید.

کارمزد تمدید موقعیت

در ارزپلاس موقعیت‌ها حداکثر تا ۸ ساعت معتبر هستند. البته ارزپلاس راس ساعت ۱۲ بامداد، ۸ صبح و ۱۶ عصر همه‌ی موقعیت‌ها را تمدید می‌کند. برای تمدید موقعیت‌ها کارمزدی اعمال می‌شود. این کارمزد در واقع به کسانی پرداخت می‌شود که دارایی‌های خود را برای معامله در اختیار دیگران قرار می‌دهند.

کارمزد تمدید روی بدهی موقعیت تعهدی اعمال می‌شود و به ازای هر ارز دیجیتال نرخ متفاوتی دارد. به طور مثال اگر موقعیت‌ شما خرید تعهدی روی بازار BTC/IRT باشد، بدهی شما به ریال است و این کارمزد از حاصلضرب میزان بدهی ریالی‌تان در نرخ تمدید کارمزد ریال محاسبه می‌شود. ولی اگر موقعیت شما فروش تعهدی روی بازار BTC/IRT باشد بدهی‌تان به بیت‌کوین است و این کارمزد از حاصلضرب میزان بدهی بیت‌کوین‌ در نرخ تمدید کارمزد بیت‌کوین محاسبه می‌شود.

برای اطلاع دقیق، جدول نرخ کارمزد تمدید ارز‌های دیجیتال را مشاهده کنید.